Meer items laden
 Je hebt het einde bereikt, probeer je zoekterm te verfijnen als je niet het gewenste resultaat hebt gevonden.
 Sorry, er zijn geen resultaten gevonden op deze zoekterm
Logo Imagro
Zoeken
13 oktober 2022

Bedank De Boer Dag 2022

Zaterdag 15 oktober organiseert Dutch Food Week de eerste editie van Bedank De Boer Dag! Op deze dag wordt iedereen gestimuleerd om een sympathiek gebaar van dank naar boeren, tuinders, telers en vissers te maken voor hun harde werken en het zorgen voor ons voedsel.

Imagro is trotse supportpartner van Dutch Food Week, hét nationale podium waar genieten van voeding, voedselproductie en innovatie centraal staan. Elk jaar brengt dit initiatief van de Topsector Agri&Food de positieve kracht van ons voedsel in beeld, door middel van de vele inspirerende (online) sessies en activiteiten die alle partners organiseren. Partijen die actief zijn in de foodsector kunnen zo tijdens die week hun enthousiasme, kennis en kunde met de consument delen.

Ook laten boeren en tuinders, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers zien hoe zij werken aan de productie, distributie en ontwikkeling van ons voedsel. Hier kun je het complete programma van dit jaar zien.

Dit alles binnen de drie hoofdpijlers van Dutch Food Week: Gezondheid, Duurzaamheid en Goed leven. Bert van Wanrooij (Dutch Food Week): "Samen geven wij op een positieve wijze betekenis aan de trots van de Nederlandse agrifood-sectoren. Om daarmee de verbinding van deze belangrijke sectoren met het Nederlands publiek te versterken. Imagro is een belangrijke speler in nieuwe perspectieven in agrifood en leefomgeving. Zij zorgen voor creativiteit, slimme strategieën, nieuwe energie en beweging." Imagro draagt dan ook graag haar steentje bij aan deze visie. Roger: “Ik ben er trots op dat wij ons partner mogen noemen. Dit bureau werkt al vanaf de oprichting aan het bouwen van bruggen tussen consument en producent. En zeker in een tijd waarin voedselzekerheid en voedsel soevereiniteit geen vanzelfsprekendheid zijn, is het van levensbelang om te weten waar ons voedsel vandaan komt. Daar leveren wij graag een strategische bijdrage aan."

Deel dit artikel

Meld je aan voor onze I-mailing

In onze I-mailing houden we je periodiek op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Imagro. Nieuwe projecten, inspirerende blogs, openstaande vacatures én andere leuke weetjes. Vul je gegevens in wanneer je de I-mailing wil ontvangen.