door Roger Engelberts

Blauw tegen Geel

De wedstrijd Blauw tegen Geel is voor afgelopen competitie geëindigd in 34 -19, zo blijkt deze week. Blauw wint na rust met 15 procentpunten verschil in marktaandeel. Het oer-Brabantse Jumbo loopt langzaam in op rivaal Albert Heijn.

Het blauwe team uit Zaandam verloor wat marktaandeel, hoewel de supermarktketen er 8 vestigingen bij kreeg afgelopen jaar. Het Veghelse Gele team groeide met 25 extra filialen iets volgens marktonderzoeker Nielsen. Albert Heijn wil een andere functie krijgen als supermarkt met meer aandacht voor vers en eethoeken. Ook gaan ze warme maaltijden brengen via ThuisBezorgd. Nieuws deze week: de oud-voorman en bestuurder van de Coöperatie van Plus, Geert Benders uit Venlo, stapt met zijn diverse Plus Supermarkten over naar het Veghelse geel. Dat betekent nog een spannende na-competitie.

door Roger Engelberts

Meld je aan voor onze I-mailing

In onze I-mailing houden we je periodiek op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Imagro. Nieuwe projecten, inspirerende blogs, openstaande vacatures én andere leuke weetjes. Vul je gegevens in wanneer je de I-mailing wil ontvangen.