door Suzie Geenen

Boek 'Creative Minds' uitgereikt in Nairobi

Het boek ‘Creative Minds’ is eigenlijk nog niet officieel verschenen, maar de eerste exemplaren zijn inmiddels al wel uitgereikt door FloraHolland.

Een eerste exemplaar werd 15 november aan Hare Majesteit Koningin Beatrix overhandigd. Op 26 november vierde FloraHolland haar 100-jarig bestaan in Nairobi. Op dit feest is het boek Creative Minds van Suzie Geenen, over creativiteit in Kenia aan de gasten overhandigd. Het boek is een ode aan creativiteit en introduceert stichting Ghetto Exposed. Een stichting welke Suzie heeft opgericht met als doel kansarme jongeren met artistiek talent op te leiden tot professionals.

Creative Minds werd gemaakt door de creatieve garde van Imagro. Voor Imagro is creativiteit van essentieel belang is. Het is de drijfveer voor vernieuwing en het belangrijkste woord voor toekomstbestendigheid in onze sectoren. In het kader van MVO steunt Imagro stichting Ghetto Exposed middels dit boek. In december komt het boek officieel uit.

Geschreven door Suzie Geenen:

Deel dit bericht

Meld je aan voor onze I-mailing

In onze I-mailing houden we je periodiek op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Imagro. Nieuwe projecten, inspirerende blogs, openstaande vacatures én andere leuke weetjes. Vul je gegevens in wanneer je de I-mailing wil ontvangen.

  •  *
  •