Change the Inevitable

10 oktober 2019

Roger Engelberts organiseert samen met Kaasmaker Siebe van de Crommert de workshop 'Stuck in The Middle' tijdens het Creativity World Forum Brabant 2019 in Meierijstad.

Stuck in the Middle

In deze workshop op de boerderij van de Nederlandse kaasmaker en melkveehouder Siebe van de Crommert maken we de overstap van kostprijsleiderschap naar waardeleiderschap met behulp van het waarde kompas(sie). We zullen de kaasmakerij bezoeken en de case van Siebe gebruiken om nieuwe perspectieven te creëren. Roger: ‘’Ik zie het als mijn persoonlijke uitdaging om de grote groep boeren te motiveren die vastzitten in de mindset en het voedselsysteem. Hoe maak je een stimulerende inspirerende voorhoede die anderen kan motiveren om nieuwe en verschillende manieren te ontdekken?’’ De uitdaging van Imagro maakt deel uit van het programma Wet Op Behoud Creativiteit

Wat is de Wet op behoud Creativiteit? In Brabant willen we graag dat iedereen zijn of haar aangeboren creativiteit moet kunnen benutten èn ontwikkelen. Daarom ondertekenden in 2018 partners uit het bedrijfsleven, onderwijs, zorg en overheid de Wet op behoud van creativiteit, een manifest met zeven toekomstgerichte artikelen. In 2019 wordt de wet uitgevoerd. De ondertekenaars, waaronder Roger Engelberts worden wet-houders genoemd,  organiseren diverse activiteiten die helpen om de wet in de praktijk te brengen.

Creativity World Forum Brabant 2019
Het Creativity World Forum 2019 vindt plaats op 21, 22 en 23 oktober in Brabant, Nederland.
Tijdens dit meerdaagse internationale evenement over creativiteit en innovatie zullen meer dan 1500 professionals en creatieve geesten uit verschillende disciplines van over de hele wereld samen komen. Meer dan 100 sprekers en veranderaars zullen hun inzichten en ervaringen delen over hoe creativiteit kan bijdragen aan (sociale) uitdagingen en oplossingen. Geniet van de adembenemende prestaties, werk samen en verbreed je horizon met nieuwe lessen, kennis, innovatieve oplossingen, ideeën en contacten. Dompel jezelf onder in lokale en wereldwijde cases over voedsel, mobiliteit, middelen, inclusiviteit en vooruitgang en raak betrokken.

Het thema van dit jaar is ‘Change the Inevitable’. Samen kunnen we ons perspectief veranderen en bijdragen aan de wereld van morgen. Mis het niet!

Klik hier voor meer informatie en het totale programma.

Deel dit bericht

Meld je aan voor onze I-mailing

In onze I-mailing houden we je periodiek op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Imagro. Nieuwe projecten, inspirerende blogs, openstaande vacatures én andere leuke weetjes. Vul je gegevens in wanneer je de I-mailing wil ontvangen.

  •  *
  •