2 juli 2021

Finale Dutch Dairy Challenge 2021

Wie wint dit jaar de allereerste Dutch Dairy Challenge?

De finale van de allereerste editie van de Dutch Dairy Challenge (DDC) staat voor de deur! Negen melkveehouders uit regio Noord-Limburg/Oost-Brabant en hun teamgenoten zetten momenteel de puntjes op de i voor de presentatie van hun vernieuwende idee voor de melkveehouderij, passend bij het thema ‘Houden van koeien in 2050’. Op dinsdagavond 13 juli (20.00 – 21.30 uur) gaat het gebeuren. Tijdens de live finale pakken de melkveehouders het podium en presenteren ze de resultaten van hun deelname aan het DDC-innovatieprogramma.

Livestream voor publiek

De finale, met presentator Arko van Brakel, wordt vanuit een professionele studio uitgezonden via YouTube Livestream. Op deze manier kan iedereen die wil de finale live meemaken. De melkveehouders, hun teamleden en de nationale - en regiopartners van de Dutch Dairy Challenge zullen ter plaatse aanwezig zijn. Om een link naar de livestream te bemachtigen, kun je je (gratis) aanmelden op de website van Dutch Dairy Challenge.

Uitreiking hoofdprijs en publieksprijs

De jury bepaalt tijdens de finale welk idee de meeste potentie heeft en welk team zich dus officieel winnaar van de Dutch Dairy Challenge 2021 mag noemen. De jury bestaat uit: Martin Scholten (Strategisch adviseur landbouw transitie), Marije Klever (Bestuur NAJK - Portefeuille melkveehouderij) en Estée Strooker (Eigenaar / Chefkok restaurant ’t Amusement – en TV chef 24 Kitchen). De winnaar ontvangt de Dutch Dairy Challenge award 2021 en een lunch met ‘mogelijkmakers’ om het idee naar een volgend niveau te tillen. Daarnaast maken de teams kans op een publieksprijs. Een week voorafgaand aan de finale op 13 juli kan iedereen via www.dutchdairychallenge.nl één stem uitbrengen op zijn/haar favoriete idee.

  • Meer informatie over de deelnemers en het finale-programma vind je op de website van Dutch Dairy Challenge.

 

Deel dit bericht

Meld je aan voor onze I-mailing

In onze I-mailing houden we je periodiek op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Imagro. Nieuwe projecten, inspirerende blogs, openstaande vacatures én andere leuke weetjes. Vul je gegevens in wanneer je de I-mailing wil ontvangen.

  •  *
  •