door Suzie Geenen

Kom op de koffie, kom op de foto!

Wie kent het niet: de lichte irritatie als u gevraagd wordt of u een foto heeft van uzelf of van een van uw medewerkers. Voor intranet. Voor een gastcolumn. Voor een artikel of bericht over u of uw bedrijf. Ja, die heeft u wel. Maar nee, echt mooi of up-to-date is het kiekje niet. Daarom heeft Imagro nu een speciale zomeractie: Kom op de koffie, kom op de foto!

Portretfotografie is heel wat anders dan een pasfoto of een persoon voor een witte muur. Het is een vak apart. En dat zie je. Professionele portretten bezorgen het bedrijf ook een professionele uitstraling.
De teampagina is trouwens ook vaak de meest bezochte pagina van een bedrijf. Ook daarvoor telt dat een goede foto toegevoegde waarde heeft. Je vertelt er meer mee dan alleen maar wie er werkt. Bovendien geeft het medewerkers ook een beter gevoel als ze mooi op de plaat staan.

Wij kunnen al deze foto’s voor u maken. We bedenken een concept wat perfect bij uw bedrijf past en wat iets toevoegt aan de website. En we maken meteen een mooie serie portretfoto’s zodat u niet altijd hetzelfde beeld hoeft op te sturen. Dus kom op de koffie, kom op de foto! Op donderdag 15 augustus 2016 houdt Imagro op haar creatieve erf in Ottersum een portretfotodag. Maak snel een afspraak met onze fotografe Suzie Geenen Suzie@imagro.nl (0485 550434). Voor 25 euro pp krijgt u drie verschillende portretfoto’s en natuurlijk onbeperkt koffie.

Geschreven door Suzie Geenen:

Deel dit bericht

Meld je aan voor onze I-mailing

In onze I-mailing houden we je periodiek op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Imagro. Nieuwe projecten, inspirerende blogs, openstaande vacatures én andere leuke weetjes. Vul je gegevens in wanneer je de I-mailing wil ontvangen.