Niemand is groter dan de Peel

11 april 2019

Samen met cultuurhistoricus en etnoloog Gerard Rooijakkers, expert op het vlak van (Brabantse) cultuur, heeft Imagro in opdracht van de Integrale Gebiedscommissie Peelvenen en Nationaal Park De Groote Peel een bidbook gemaakt onder de noemer: ‘’Niemand is Groter dan de Peel, naar een Grand Design voor de Peel’’.

In het bidbook gaat Rooijakkers uit van een grand narrative, met de pioniersgeest als een belangrijk landschapsvormend element. In deze video licht hij de visie toe:

Het bidbook is tot stand gekomen aan de hand van een aantal strategische sessies die Imagro heeft mogen faciliteren voor vele Brabantse en Limburgse bestuurders. Imagro tekende samen met Rooijakkers voor het design en de productie. Komende periode gaan we met een kernteam de stap zetten naar een landschapsbiografie en een breed gedragen Peelagenda.

Deel dit bericht

Meld je aan voor onze I-mailing

In onze I-mailing houden we je periodiek op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Imagro. Nieuwe projecten, inspirerende blogs, openstaande vacatures én andere leuke weetjes. Vul je gegevens in wanneer je de I-mailing wil ontvangen.

 *