door Nathalie Kokke

Nieuwe collega

Per april is het Imagroteam versterkt met Kim Vos. Kim (26) gaat aan de slag als junior projectmanager in de Imagro-stal. Ze verwacht in deze functie optimaal gebruik te kunnen gaan maken van haar kennis en ervaring in Food.
 

‘Een tikkeltje eigenwijs, sociaal, enthousiast, gedreven en betrokken’: zo omschrijft deze in Mariaheide woonachtige projectmanager zichzelf. Bovendien is haar grote passie Food. “Hiermee doel ik niet alleen op zelf koken, maar ook het gezellig eten buiten de deur in gezelschap van familie of vrienden. Ik ben graag onder de mensen”, aldus Kim.
Twee jaar werkte ze met veel plezier bij de Huijbregts Groep, gespecialiseerd in poeders voor de voedingsmiddelenindustrie. “Ik was toe aan een nieuwe uitdaging op niveau en denk deze ook gevonden te hebben bij Imagro. Als junior projectmanager ga ik de communicatieadviseurs ondersteunen bij diverse projecten, tot het ideale resultaat is bereikt. Ik verwacht hierbij mijn kennis en ervaring in de foodindustrie goed te kunnen gebruiken. Daarbij werk ik op basis van mijn gevoel, gezond verstand, maar ook op basis van een gefundamenteerde blik op de feiten."

Geschreven door Nathalie Kokke:

Deel dit bericht

Meld je aan voor onze I-mailing

In onze I-mailing houden we je periodiek op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Imagro. Nieuwe projecten, inspirerende blogs, openstaande vacatures én andere leuke weetjes. Vul je gegevens in wanneer je de I-mailing wil ontvangen.

  •  *
  •