door Roger Engelberts

Noord-Limburg als Regio van de Smaak

Noord-Limburg wil in het jaar 2013 graag de titel Regio van de Smaak voeren. Imagro mocht zich daarbij namens de Regio Venlo buigen over de te voeren strategie én meedenken over een creatie die dit streven kracht bij moet zetten. Natuurlijk is ook de Floriade een prima springplank.

Behalve dat we de Regio Venlo adviseerden over de te voeren strategie waren we nauw betrokken bij de totstandkoming van het prachtige bidbook ‘De smaak van karakter’. Zo’n 40 regionale smaakmakers leverden de input en inspiratie voor het bidbook tijdens een bijeenkomst in het Parkhotel, begin 2011. Met het bidbook – waarin verschillende smaakportretten terug zijn te vinden, o.a. van Ria Joosten, de 3-sterrenkok uit de regio en de Historische Groentehof – hebben we de landelijke jury  van ‘De week van de smaak’ weten te overtuigen van de enorme potentie die Noord-Limburg heeft als Regio van de Smaak. Natuurlijk vormt de Floriade 2012 een flinke springplank om die bewering te onderbouwen en een kans voor de regio om mee te liften op het succes. En het is gelukt, na de Floriade  zet de gebiedsbranding zich door in 2013: Noord-Limburg, Regio van de Smaak

Meld je aan voor onze I-mailing

In onze I-mailing houden we je periodiek op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Imagro. Nieuwe projecten, inspirerende blogs, openstaande vacatures én andere leuke weetjes. Vul je gegevens in wanneer je de I-mailing wil ontvangen.