Ons parade-olifantje

3 juli 2013

De Elephant Parade is 's werelds grootste openlucht kunsttentoonstelling van honderden levensgrote, door kunstenaars beschilderde olifantenbeelden. Visueel en inhoudelijk een prachtig initiatief. Imagro is trots dat het zich sinds april op designgebied het leidende bureau mag noemen van deze maatschappelijke onderneming. Samen met de fans van de Elephant Parade gaan we voor een betere wereld voor de olifant.

De Elephant Parade was al te bewonderen in onder meer Londen, Amsterdam en Singapore. Bekende en onbekende kunstenaars zoals Corneille, Mendini, Jan des Bouvrie, Richard Krajicek en Tommy Hilfiger beschilderen levensgrote olifantenbeelden die uiteindelijk worden geveild bij prestigieuze gala-evenementen. Afgelopen jaren heeft de Elephant Parade daarmee al ruim 4 miljoen euro in olifantenprojecten kunnen investeren en veel olifanten gered en genezen.

Imagro is nu verantwoordelijk voor alles wat met het ontwerp van de Elephant Parade te maken heeft, van website tot popup stores. En wat te denken van een verrassend doeltreffende artboxwedstrijd waarbij wereldwijd fans hun eigen olifantenbeeldje kunnen beschilderen? Waarmee we de centrale boodschap nog duidelijker uitdragen: 'Let's paint a brighter future!'

Deel dit bericht