door Roger Engelberts

Smood Smart Food Factory

”Welkom hooggeëerde bezoeker, bij de droomfabriek, ofwel de Smood Smart Food Factory! Een wonderlijke fabriek waarin 15 Smoodianen werken aan hun tongstrelende droom.” Zo start de tour door de Smood Smart Food Factory, een Floriade-paviljoen waarin de kwaliteiten van een 15-tal partijen uit Noord-Limburg in de schijnwerpers staan. Imagro tekende voor het concept van het paviljoen.

Ooit gehoord van Smood Fingerfood? Nou, misschien komt dat nog. Kort samengevat gaat het om gezonde, lekkere en lang houdbare tussendoortjes, gemaakt van groente en fruit. Deze ‘snacks’ komen tot leven in de Smood Smart Food Factory, een wonderlijke fabriek waarin verschillende bedrijven uit Noord-Limburg samenwerken om tot resultaat te komen. Bedrijven als Sunfresh, Tasty Tom, Weyers, Rijk Zwaan, Dinnissen, Laarakker, Gipmans en het Feed Design Lab hebben hier hun schouders onder gezet. Daarnaast ook een kans voor andere Noord-Limburgse partners om zich te profileren, bijvoorbeeld de gemeenten Venray, Bergen en Gennep, Valckx Watersport en Personato werving en selectie.

Het concept werd ontwikkeld in de stal van Imagro, dat ook zorg droeg voor de invulling van een tour door de ‘fabriek’ die medewerkers van Personato verzorgen. Deelnemers aan de tour worden mee op reis genomen door de Smood Factory, zien wat er allemaal komt kijken bij het realiseren van Smood Fingerfood en op welke wijze de samenwerkende partijen elk hun bijdrage leveren aan het ontstaansproces. Natuurlijk wordt de tour in stijl afgesloten: deelnemers mogen zelf proeven van het heerlijke Smood Fingerfood en kunnen bovendien op ludieke wijze een foto laten maken als bewijs voor hun aanwezigheid in de wereld van Smood.

Meld je aan voor onze I-mailing

In onze I-mailing houden we je periodiek op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Imagro. Nieuwe projecten, inspirerende blogs, openstaande vacatures én andere leuke weetjes. Vul je gegevens in wanneer je de I-mailing wil ontvangen.