6 juni 2018 door Mathee Kamp

Trots op BIG Challenge

Trots. Apetrots ben ik op het team van BIG Challenge dat er wederom in is geslaagd om meer dan 1 miljoen euro op te halen voor de strijd tegen kanker. Morgen fietsen en lopen de teamleden zo vaak mogelijk de berg op. Opgeven is geen optie. Dat is het motto waaronder zij het gevecht aan gaan met het stijgingspercentage van de Alpencol. 

Ieder een eigen strijd, op een eigen niveau en met andere mensen in gedachten. Mensen die strijden tegen kanker of deze strijd inmiddels hebben verloren. Gelukkig lukt het de wetenschap om met vele onderzoeken steeds meer mensen te genezen van kanker. Onderzoeken deels betaald met geld van Alpe d’HuZes.

Trots ben ik op het feit dat ik deel uit mag maken van dit prachtige team en morgen mijn persoonlijke strijd mag voeren tegen de berg. Een strijd waarbij je je nietig voelt als je langs de enorme rotswanden fietst en uitkijkt over de prachtige dalen. Een dag waarop je 15 uur lang de longen uit je lijf fietst en nadenkt over het leven. Een dag waarop je pijn lijdt, maar tegelijk blij bent dat je die pijn mag voelen en de gezondheid hebt om dit te kunnen doen.

Trots ben ik op het team van Imagro. Het team dat er in 2009 voor koos om Herman Houweling te helpen om zijn droom te gaan verwezenlijken. De droom van een eigen team vanuit de land- en tuinbouw dat deelneemt aan Alpe d’HuZes. Dit jaar al weer voor de 10e keer staat BIG Challenge vol trots aan de start. Trots op hun sector, waarin zoveel mooie mensen iedere dag bezig zijn met het produceren van lekker en gezond voedsel. Een sector waar Nederland best wat trotser op mag zijn.

door Mathee Kamp

Deel dit bericht

Meer blogs

Meld je aan voor onze I-mailing

In onze I-mailing houden we je periodiek op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Imagro. Nieuwe projecten, inspirerende blogs, openstaande vacatures én andere leuke weetjes. Vul je gegevens in wanneer je de I-mailing wil ontvangen.

  •  *
  •