door Roger Engelberts

Van MeeGa stal naar GaMee stal

Probeer eerst te begrijpen. Dan begrepen te worden. Eén krant vandaag, twee berichten: ’Aantal Megastallen groeit explosief’. En: ‘’Grote drukte bij Boert Bewust’’. Over framing en faming gesproken…

Dit Paasweekend opende Boert Bewust in het Land van Cuijk. Bij Bens BoerderEi (100.000 eieren per dag) en melkveebedrijf MoorensFarm met Kinderopvang Boerkes & Co.
In Haps werken ze ook aan verbindingen met de samenleving. Daar voeren ze graag een open en eerlijk gesprek over de land en tuinbouw, zodat u weet waar uw Paaseieren vandaan komen.

Boert Bewust wil een ander geluid laten horen dan het ‘’Bashen van Boeren‘’. Zij willen in een dialoog dat burgers meegaan in de ontwikkeling van hun bedrijf. Van Mega stal naar… Gamee stal. Van framing via faming naar farming.  
Roger Engelberts schrijft regelmatig korte columns over opvallende ontwikkelingen voor het programma Brabants Bont van Omroep Brabant.

Meld je aan voor onze I-mailing

In onze I-mailing houden we je periodiek op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Imagro. Nieuwe projecten, inspirerende blogs, openstaande vacatures én andere leuke weetjes. Vul je gegevens in wanneer je de I-mailing wil ontvangen.