door Judith van Heck

Wash & Coffee

 Bosch en Persil lanceren Wash & Coffee Op één plek de was doen, koffiedrinken, studeren, lunchen en online werken: vanaf vandaag kunnen vooral Amsterdammers hiervoor terecht bij de eerste Wash & Coffe van Nederland. Deze wassalon en koffiebar in één op het Marie Heinekenplein (Quellijnstraat 90) in Amsterdam werd vanmiddag door Lieke van Lexmond geopend. De tweede Wash & Coffee ter wereld is het resultaat van een internationale samenwerking tussen Bosch en Persil.

Wash & Coffee is een ontmoetingsplaats waar bezoekers hun was kunnen doen terwijl ze genieten van koffiespecialiteiten en broodjes. Frans-Anno Tweebeeke en Jean Baptiste Santoul, algemeen directeuren van BSH Huishoudapparaten B.V. en Henkel Benelux, zijn verheugd Wash & Coffee in Amsterdam te openen: "Voor zowel Bosch als Persil is het een ideale plek om direct met consumenten in dialoog te zijn en bijvoorbeeld waservaringen uit te wisselen en productinnovaties te toetsen." Met dit unieke concept bieden Bosch en Persil een beleving die inspeelt op de trend dat consumenten steeds vaker activiteiten combineren om hun kostbare tijd nuttig te besteden. De opening van Wash & Coffee Amsterdam volgt na een succesvolle introductie in 2010 in München.
 

Meld je aan voor onze I-mailing

In onze I-mailing houden we je periodiek op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Imagro. Nieuwe projecten, inspirerende blogs, openstaande vacatures én andere leuke weetjes. Vul je gegevens in wanneer je de I-mailing wil ontvangen.