30 september 2021

Zonovergoten professionaliseringsdag CIIO

Op misschien wel de laatste mooie nazomerdag van 2021, brachten ‘de certificeerders voor de professionele dienstverlening’ van CIIO een bezoek aan Ottersum voor de jaarlijkse professionaliseringsdag. Met het thema ‘Goed je weer te zien’ stond ontmoeten centraal in het WIJland. De dag werd afgesloten met een indrukwekkende BBQ verzorgd door De Stijlwijzer. 

Gung ho!
Na een interne sessie door CIIO, was het de beurt aan Roger Engelberts (CEO Imagro) om de groep certificeerders mee te nemen door het WIJland. Inspiratie was het hoofdonderwerp van de sessie, waarin in een drieluik praktijkvoorbeelden van Maatschappij, Markt en Mimicry voorbij kwamen. Sociaal maatschappelijke acties en de positieve impact van mentaal eigenaarschap in leefbaarheidsvraagstukken kwamen naar voren. En dat op een Rijnlandse methode van onderaf. Ook nam Roger Engelberts de groep mee naar de Markt door het klantkompas van CIIO te doorgronden en werd de sessie afgesloten met Mimicry. Biomimicry wel te verstaan; de natuur als inspiratiebron via een gesproken column over Gung Ho. Het gelijknamige boek, welke onder andere de waardevolle werkwijze van de bever naar voren brengt, kreeg een extra dimensie door de beverburcht in het WIJland te bezoeken. 

Wees welkom in ons WIJland!
Onze groene inspiratiebron ligt aan één van Neerlands snelst stromende meanderende rivieren: de Niers. Inclusief geweldige outdoor cooking, een boomhut, tipi, stretch-tent én een vuurplaats. De natuur heeft alle antwoorden allang gevonden. Reden waarom menig klant van ons hier al een toptijd heeft gehad. U straks ook? Meer informatie: info@imagro.nl

Deel dit bericht

Meld je aan voor onze I-mailing

In onze I-mailing houden we je periodiek op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Imagro. Nieuwe projecten, inspirerende blogs, openstaande vacatures én andere leuke weetjes. Vul je gegevens in wanneer je de I-mailing wil ontvangen.