Concept & creatie

Bloedmooi. Gewaagd. Glashelder. Imagro creëert concepten die je raken. Een krachtig verhaal. Een opvallend design. Haarscherpe fotografie. Een inspirerende campagne. Of een knallend event. Onze creatieve concepten zorgen voor beweging.

 

Corporate identity
Fotografie
Video & animatie
Storytelling & copy
Packaging design
Horeca & retail
Beurzen
Events

Corporate identity ontwikkelen

Wie ben je? Wie wil je zijn? Wat is jouw gewenste identiteit? Je corporate identity draagt bij aan de succesvolle positionering van je organisatie. De uitstraling en het gedrag van je organisatie bepalen in hoge mate de geloofwaardigheid van je verhaal. Bij ons kun je terecht voor een onderscheidende naam, passend logo, effectief design en een doorontwikkeling van de totale huisstijl.

Meer weten?

Judith helpt je graag verder

Fotografie & beeldtaalEen beeld zegt meer dan… Een mooi, sprekend beeld wel te verstaan. Onze fotograaf Suzie Geenen vertelt jóuw verhaal met beelden. Suzie fotografeert in haar eigen professionele studio of op locatie. Bekijk ook onze online beeldbank: www.imagroimages.nl.

Meer weten?

Suzie helpt je graag verder

Video- & animatieproductiesVan concept tot productie, we hebben het allemaal in huis. Video en animatie zijn krachtige tools om de visie van je organisatie te verbeelden of een complex vraagstuk te versimpelen. Een prikkelende sfeerfilm, een vlogserie of digital writing-film? We zijn er klaar voor!

Meer weten?

Mathee helpt je graag verder

Storytelling & CopywritingDe kracht van een authentiek en aanstekelijk verhaal, zit ‘m vaak in de details. Welk verhaal grijpt je bij de kladden, ontroert of inspireert je? Onze storyteller Anna ontleedt, ontrafelt en ademt taal en legt bloot, zodat jij je (strategisch) doel bereikt.

Meer weten?

Elvi helpt je graag verder

Packaging designVerpakkingen en met name het materiaalgebruik zijn tegenwoordig een veelbesproken onderwerp. De mogelijkheden zijn eindeloos. We hebben veel ervaring met het ontwerpen van uiteenlopende verpakkingen voor food, feed én non-food. Altijd met het oog op duurzaamheid.

Meer weten?

Paul helpt je graag verder

Horeca- & retailconceptenDroom je van een eigen restaurant? Een futureproof winkel? Of ga je aan de slag met in-store branding? Van concept tot realisatie zijn wij jouw partner.

Meer weten?

Paul helpt je graag verder

BeursconceptenDe show stelen op een beurs, dat wil je. Een stand op een expo is voor veel organisaties een standaard onderdeel van het marketing- en communicatieplan. Een (nieuwe) stand of experience is vakwerk.

Meer weten?

Mathee helpt je graag verder

Events & workshopsMet een uniek concept voor een (relatie-)event of workshop kun je mensen aan je binden en verbinden. Onze kennis van inhoud en organisatiekracht combineren we graag met onze unieke werkvormen. Dankzij onze in-house ontwerpstudio kunnen we alles bedenken én realiseren.

Meer weten?

Judith helpt je graag verder