Online

Een online campagne. Een interactief platform. Een strak webdesign. Verfrissende content. Een social media plan op maat. Met ons bevlogen team van online specialisten en marketeers zorgen wij ervoor dat onze klanten online hun doelstellingen halen. Hoe? Door leadgeneratie en door te kiezen van contact naar conversie. Wij beloven en bewijzen online resultaat. Inmiddels hebben we meer dan 500 websites achter onze naam staan.

Strategie
Web- en appdesign
Development
Marketing
Content
Social media

Online strategieAls je een huis gaat bouwen, start je niet meteen met metselen. Je start met een plan. Wat zijn de uitgangspunten? Wat zijn de online doelen? Welke verwachtingen heeft de doelgroep? We bekijken de huidige online prestaties, de laatste brancheontwikkelingen en we houden de concurrentie tegen het licht. Dit alles helpt ons om samen met jou de beste online strategie te bepalen.

Content strategie - Merkbekendheid - KPI's - Campagne - Customer Journey

Meer weten?

Jeroen helpt je graag verder

Web- & AppdesignHoe moeten bezoekers een website, webshop of app ervaren op een desktop, tablet of smartphone? Welke functionaliteiten zijn belangrijk? In ons ontwerpproces leggen we dat allemaal vast. We besteden aandacht aan het mobiele design, we leven immers in een ‘mobile first’ wereld. Een ontwerp dat zorgt voor de beste gebruikerservaring. Daar draait het om!

Mobile first - Webdesign - UX Design - Wireframe - Responsive - Interactie ontwerp - Prototyping

Meer weten?

Elke helpt je graag verder

Webdevelopment, eCommerce en app development

Met onze expertise in agri, food en leefomgeving weten wij precies wat de wensen van onze klanten uit deze sectoren zijn en waar ze mee worstelen. We begrijpen de behoeftes van hun doelgroepen. Dat is het voordeel als je met ons samenwerkt. We werken met een maatwerk CMS, maar gebruiken ook bekende open source-systemen. Apps bouwen wij als webapp of specifiek voor de platforms iOS en Android.

500+ websites - 1.000.000+ bezoekers per maand - Content management - Hybride techniek - IOS - Android - Webapp - Open source - Maatwerk - Online tools

Meer weten?

Jeroen helpt je graag verder

Online marketing

Online marketing is heel breed. Bij ons kun je terecht voor het vergroten van je online vindbaarheid met zoekmachineoptimalisatie (SEO) of je zichtbaarder maken met online adverteren (SEA, Display, Video). Daarnaast helpen we je graag verder met o.a. e-mailmarketing, content marketing en conversieoptimalisatie. We draaien aan de juiste knoppen voor het beste resultaat. Door goede monitoring en analyse van de cijfers weten we voortdurend waar winst te halen is.

Inbound marketing - E-mailmarketing - Marketing automation - IP tracking - Monitoring - Google Analytics - Google Adwords - Microsoft - Display - Bannering - Remarketing - Targeting - Social media advertising

 

Meer weten?

Maikel helpt je graag verder

Content creatie en -beheerAls iemand je online gevonden heeft, wil je natuurlijk dat de bezoeker zo lang mogelijk blijft hangen en vaker terugkomt. Dat bereik je met unieke en relevante inhoud. Content is binnen elk bedrijf ruim voldoende aanwezig. Maar hoe krijg je het júiste verhaal naar boven op het juiste moment? Daar helpen we je graag bij. We maken samen een contentplanning en creëren alle content die nodig is (tekst, fotografie, video). We zorgen voor een constante stroom van content die de online contactmomenten met je doelgroep waardevol en aangenaam maakt.

Webteksten - SEO - Zoekwoorden onderzoek - Coaching - Fotografie - Animaties - Video - Webinar

Meer weten?

Jeroen helpt je graag verder

Social mediaAanwezig zijn op social media is geen doel op zich. Wanneer het bijdraagt aan de realisatie van de online doelstellingen, dan optimaliseren we alle kanalen naar synergie en conversie. Daarbij draait het voor ons om inspelen op emoties en het aangaan van interactie (like, share, dialoog).

Training - Campagnes - Webcare - Facebook - Instagram - Twitter - LinkedIn - Youtube

Meer weten?

Maikel helpt je graag verder

Het online team

Met ons bevlogen team van online specialisten en marketeers zorgen wij ervoor dat onze klanten online hun doelstellingen halen.

Mogelijkheden bespreken? 

Déwin

Elke

Jeroen

Maikel

Marc

Onze tools