Strategie

Nee, strategie is géén papieren tijger voor in je bureaula. Soms is strategie verrassend eenvoudig. Soms is het flink sparren. Wat voor Imagro telt, is dat we in alles wat we doen, strategie met creatie combineren. Dat werkt!

Visievorming
Positionering
Marketing en communicatie
Business ontwikkeling
Trend- en markt insights

VisievormingMet een duidelijke visie laat je zien wat jouw organisatie drijft. Een visie is als een kompas, het geeft richting. Een inspirerende toekomstdroom die laat zien waar je voor gaat! Met jou bepalen we de juiste aanpak voor jouw unieke visievraagstuk.

Meer weten?

Sander helpt je graag verder

PositioneringPositioneren is als darten. Je moet in de roos schieten! Wat is de gewenste scherpe positionering voor jouw organisatie, product, gebied of persoon? Bij positioneren gaat het om ‘kiezen om gekozen te worden’. Immers als je niet kiest – bang om iets te verliezen – heb je geen sterk merk. Je positionering laat je onderscheidend vermogen zien, jouw DNA. We helpen je graag om die bulls-eye te raken!

Meer weten?

Paul helpt je graag verder

Marketing en communicatieMarketing en communicatie zijn niet meer los te zien van elkaar. Ze versterken elkaar, spelen tikkertje en geven je organisatie focus. We gaan graag met jou op zoek naar de meest passende marketing- en/of communicatiestrategie om jouw interne en externe klant of doelgroep te bereiken.

Meer weten?

Mathee helpt je graag verder

Business ontwikkelingDe overgang naar de 21e eeuw bracht ons een tijdperk van veranderingen. De 5e industriële revolutie vraagt om systeemveranderingen. Veranderingen die nieuwe initiatieven aanzwengelen. Start-ups schieten als paddenstoelen uit de grond, grote bedrijven sluiten hun deuren en kleine initiatieven doorbreken de status quo. Is jouw businessmodel Future Proof? Hoe ben jij hierop voorbereid?

Trend- en markt insightsWe leven in het heden, maar de beslissingen die we vandaag maken zijn allemaal gericht op de toekomst. Een toekomst die nog onbekend is, maar waarin verandering een constante factor is. Ontwikkelingen nauwlettend in de gaten te houden, stelt ons in staat om mee te bewegen met de veranderende wereld.

Meer weten?

Judith helpt je graag verder