2022 - Tijd voor gezondheid!

Goede voornemens... die neem je niet voor. Die voer je uit! Die van ons? Gezondheid! Een onderwerp dat nóg meer positieve aandacht mag krijgen. Zeker nu, in de huidige tijdsgeest. 

Gezondheid houdt ons bezig. We ervaren dat het een belangrijker en terugkerend thema is in ons werk voor agri, food en leefomgeving. Zo weten we bijvoorbeeld steeds meer over de preventieve en curatieve eigenschappen van voeding en het effect van een groene omgeving op ons fysieke en mentale welzijn. Daar delen we dit voorjaar graag alles over tijdens het Imagro Gezondheidscafé*. Wil je daarbij zijn? Laat hieronder vast je gegevens achter, dan houden we je op de hoogte!

Zin in gezondheid?

Samen met prof. dr. Maria Hopman (hoogleraar integratieve fysiologie aan Radboudumc en daarnaast o.a. lid van de Gezondheidsraad) organiseren we dit voorjaar* een inspirerende bijeenkomst in ons WIJ-land in Ottersum. Vanuit verschillende perspectieven en met diverse experts zoomen we in op gezondheid.

* We prikken een datum zodra de situatie rondom corona het weer enigszins toelaat, want gezondheid staat voorop! Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden? Laat dan hier je gegevens achter.

* verplichte velden