Nieuwe perspectieven
voor agrifood en leefomgeving

Anders durven kijken. Anders durven dóen. Maatschappelijke uitdagingen? Welnee. Imagro ziet kansen. Want complexe vraagstukken vormen de motor voor verandering en vernieuwing.
Een nieuw businessmodel. Een verrassende samenwerkingspartner. Een vlijmscherpe strategie. Een gedurfd design. Samen met jou kijken we wat er nodig is. Kom maar op!


 

Imagro verrast bindt nieuwt telt wondert staat groot

 

Een duurzame wereld creëren, vraagt om een nieuwe manier van kijken en doen, om lef. Over schuttingen, schotten en grenzen heen kijken. Rijnlands werken, bottom up: gefocust op ondernemerschap, vakmanschap, verbinding en vertrouwen. Een uitdagende visie. Een stip op de horizon zetten en ervoor gaan, samen!Strategie

Analyse & Inspiratie
Visie ontwikkeling
Business Development
Strategische sessies
Draagvlak trajecten
Procesinrichting & ondersteuning

Branding

Conceptontwikkeling
Positionering
Marketing & Communicatie

Creatie

Design
Fotografie
Story-telling
Multimedia

Online

Webdesign
Development
Social media
Content creatie
Online Marketing

 

Onze werkwijze

Iedere vraag is anders, en daarom bekijken we iedere vraag vanuit een nieuw perspectief. Dat doen we niet alleen, maar altijd in co-creatie met onze klanten. Zo zorgen we ervoor dat onze aanpak naadloos aansluit bij de behoefte.

Bijzonder aan Imagro is dat we werken in klantenteams. Dat houdt in dat we voor iedere klant een team van gedreven experts vormen die perfect matchen met de vraag, het thema en de aanpak. Altijd met één duidelijk aanspreekpunt. Echt maatwerk dus!

Ons team 

Bij Imagro werken ruim 40 collega’s aan betekenisvolle vraagstukken in AgriFood en Leefomgeving. Stuk voor stuk met een unieke achtergrond. Excellente vakkennis, specialist in de sector of juist een creatieve duizendpoot. Altijd positief, energiek en met een ‘Can Do’ mentaliteit. Bekijk ons team hier.

Onze wortels

De ‘wortels’ van Imagro liggen in het Noord-Limburgse Ottersum. Op de huidige creatieve broedplaats Koos & Co’s startte Roger Engelberts in 1994 zijn bedrijf in de melkstal van schoonvader Koos. Sindsdien is Imagro gegroeid tot een impactvol bureau in agrifood en leefomgeving.