Nice to meet you!

Imagro is al meer dan 25 jaar hét bureau voor vernieuwing in agri, horti, food en leefomgeving. Stuk voor stuk sectoren die worstelen met transities, als reactie op maatschappelijke vraagstukken als verspilling, voedselveiligheid, consumentenvertrouwen, intensivering van de landbouw, klimaatverandering, bevolkingsgroei, bodem- en waterproblematiek.

Op weg naar een duurzamere wereld

Imagro gelooft dat een betere wereld binnen handbereik is. Een wereld met duurzamere voedselproductie en bewustere consumentenkeuzes. Met een leefomgeving die het beste in onszelf naar boven haalt. Hoe dragen wij bij aan die wereld? Door anders te denken. Met onze cross-sectorale kijk en sectorspecifieke kennis slaan we bruggen, jagen we trends aan, zetten we strategie om in creatieve concepten en maken we verbindingen. Ons doel: betekenisvolle stappen vooruit zetten.
 

Kun jij het dromen?

Dikke kans dat wij het kunnen maken! Van stip naar stappen, van strategie tot creatie, planning tot uitvoering. Als strategisch en creatief bureau is niets ons te gek. En we houden vol, al 25 jaar. Nuchter en een beetje koekoek, sinds 1994.
 

Onze expertises

Ons team

Ons team bestaat uit een effectieve mix van strategen, (interim)communicatieadviseurs, food- en brandingexperts, creatieve marketeers, online specialisten, conceptontwikkelaars, projectmanagers, bestuurs- en bedrijfskundigen, agri- en hortispecialisten, designers en schrijvers. Allemaal delen we de passie voor agri, food en leefomgeving. Per vraag zorgen we voor de perfecte match tussen ons team en de wens van de klant. Altijd met één duidelijk aanspreekpunt.

Ontdek ons team