#Samensterk in tijden als deze...

Het coronavirus verspreidt zich en heeft een flinke impact op het openbare leven. De teller van het aantal positieve tests in Nederland blijft groeien. Mensen zijn bang en onzeker en weten niet wat ze kunnen verwachten. Sinds 15 maart gelden aangescherpte maatregelen voor het hele land. Alle scholen, kinderopvangcentra, cafés, restaurants en sportclubs in Nederland moeten in ieder geval tot en met 6 april dicht.

Veel bedrijven sluiten tijdelijk hun deuren en wie kan wordt opgeroepen thuis te werken. Maar medewerkers in het onderwijs en kinderopvang werken door. Ze vangen onder meer kinderen op van ouders in onmisbare beroepen. Door het RIVM ook wel cruciale beroepsgroepen genoemd. We hebben het hier onder andere over medewerkers in de zorg, openbaar vervoer, de voedselketen, transport en logistiek en vitale processen. (Zie ook: lijst met cruciale beroepsgroepen).

Samen zetten zij zich (extra) in om het leven zoveel mogelijk door te laten gaan. Met onderwijs op afstand, door onze omgeving schoon te houden, onze monden gevuld en onze lichamen gezond. Veel van onze relaties vallen binnen deze groepen. Wij zijn trots op al deze mensen! 

En... vergeet elkaar niet. Ook juist de mensen die thuis zijn. Ben er voor elkaar, houd contact!

Wie steek jij een hart onder de riem? 

Op wie ben jij nu extra trots? Laat het zien! Met een warm hart en een persoonlijk bericht. Vul in onderstaand formulier in. Wij zorgen dat jouw boodschap op de mat valt.

   
   
   
   
   
  * verplichte velden