Meer items laden
 Je hebt het einde bereikt, probeer je zoekterm te verfijnen als je niet het gewenste resultaat hebt gevonden.
 Sorry, er zijn geen resultaten gevonden op deze zoekterm
Logo Imagro
Zoeken

Jan Willem van Drunen

Communicatieadviseur
Jan Willem van Drunen

Mijn favoriete quote is “Logic will get you from A to B, imagination will get you everywhere” (– Albert Einstein). Creativiteit en verbeeldingskracht vormen namelijk de motor van innovatie, ontwikkeling en vooruitgang. En daar hou ik van!
Deze manier van denken brengt je buiten de gebaande paden en creëert nieuwe perspectieven. Met ruim 20 jaar (internationale) ervaring op het gebied van communicatie, marketing en PR help ik bedrijven en organisaties met uiteenlopende maatschappelijke, strategische en communicatievraagstukken. Na het identificeren en aanscherpen van het vraagstuk gaan we aan de slag en komen we samen tot de beste (maatwerk) oplossingen en resultaten. Dankzij mijn werkervaring en brede interesse zie ik mijzelf als een gedreven generalist, maar wel met een passie voor het ontwikkelen van sterke en betekenisvolle merken.  

Imagro heeft als slogan ‘Nieuwe Perspectieven’ en hier sluit ik mij volledig bij aan. Het moet en het kan anders, dus laten we dit gezamenlijk oppakken en impact maken op weg naar een betere wereld!  

Jan Willem in een notendop: Creatief · Strategisch · Adviseur · Enthousiast · Ervaren · Generalist · Verbinder · Digital · Merkenbouwer · Omdenken