Maikel Rump

Online Marketing Projectmanagement

Zo'n 15 jaar geleden ontstond mijn eerste interesse voor alles wat met 'online' te maken heeft. Door vooral veel te lezen, uit te proberen en mijn focus op marketing en communicatie kwam al snel de wereld van 'online marketing’ in beeld. Een zeer boeiend vak. Het sluit aan bij de veranderende wereld. Steeds sneller zie je nieuwe initiatieven en communicatiekansen opkomen.

Online is een bron van vernieuwing. De impact van de snelle veranderingen op onze veelal digitale wijze van communiceren intrigeert mij enorm. Voor bedrijven biedt dit kans op nieuwe commerciële ingangen, effectievere communicatie en de mogelijkheid potentiële klanten sneller en via andere kanalen te bereiken.

Dankzij mijn ervaring bij onder meer Wageningen UR, Madurodam en Wolters Kluwer kan ik klanten ondersteunen met het opzetten en optimaliseren van online campagnes. Denk aan: Google (Adwords/SEO), Facebook, Linkedin, Twitter, YouTube en Display netwerken.

Samen met jou wil ik online marketing bij jouw bedrijf op de kaart zetten. Heb je vragen over je online marketing aanpak? Groot of klein? Laat het mij dan weten. Ik ben er van overtuigd dat wij dan samen nieuwe online kansen kunnen creëren!

Meer weten over onze online activiteiten?