Meer items laden
 Je hebt het einde bereikt, probeer je zoekterm te verfijnen als je niet het gewenste resultaat hebt gevonden.
 Sorry, er zijn geen resultaten gevonden op deze zoekterm
Logo Imagro
Zoeken

Marjan Welvaarts

Communicatie • Marketing • Strategie
Marjan Welvaarts

Samen kom je verder! Dat was voor mij de reden om te kiezen voor Imagro. Om samen met een team van specialisten kansen op te pakken en initiatieven naar een volgend niveau te brengen. De diversiteit aan projecten spreekt me aan, zeker omdat deze allemaal spelen in het werkgebied van food, agro en leefomgeving. Ik geloof namelijk dat voeding een steeds belangrijkere rol gaat spelen binnen de samenleving. Dat voeding bij kan dragen aan een betere gezondheid. Maar ook dat de ontwikkeling van onze leefomgeving (in veel gevallen de stad) baat kan hebben bij een geïntegreerde voedselproductie. Maar ook dat voedselketens duurzamer kunnen én moeten.

Vertical-, of indoor farming is daar een mooi voorbeeld van. Niet als vervanging van de huidige teeltmethoden, maar als aanvulling. Voor de speciale gewassen, voor een uitzonderlijk klimaat, in geval van beperkt beschikbare tuinbouwgrond, maar vooral ook om lokaal en duurzaam te telen. Ik begrijp de eerste fundamentele gedachte: ‘hoe kan een tomaat die nooit zon of aarde heeft gevoeld nu lekker smaken?’. Maar het bewijs ligt er. Het kan wel, en zelfs beter. Doordat er geoogst kan worden als de vruchten rijp zijn, doordat er geen kwaliteitsverlies optreedt door het lange transport, doordat er geen dikke laag chemische gewasbescherming overheen is gegaan, doordat de plant exact hetgeen heeft gekregen wat het nodig heeft om volmaakt te groeien. Een indoor farm is een mooi voorbeeld van een nieuw perspectief. Gegarandeerde productie dichtbij de consument met vele voordelen voor plant, mens & dier.

Nieuwe perspectieven. Dat is waar Imagro voor staat. En dat is waar ik aan bij wil dragen. Ik ben een marketingspecialist met een passie voor strategie en communicatie. Ik word blij van samen mooie dingen bouwen. Dit kan een nieuw bedrijf zijn, of een nieuw segment/product binnen een bestaande onderneming, of een herpositionering. Ik vind het belangrijk om snel tot de kern te komen en mooie ideeën in het licht te zetten. Dit altijd vanuit klantperspectief met respect voor de identiteit van een onderneming. Dus kom eens langs in Ottersum. Onze mooie werkplek ademt waar we voor staan: nieuwe perspectieven op een authentieke fundering.

Projecten en inspiratie die ik graag met je deel Bekijk alle cases
Greenport West-Holland

Community Indoor Farming Nederland

Saint-Gobain Cultilene

Een nieuwe identiteit - where impact begins

World Horti Center

∑-Grow paviljoen