Onno van Eijk

Communicatie Strategie Innovatie

Sinds 2014 werk ik bij Imagro als senior adviseur met een speciale focus op duurzaamheid en transitie in de landbouw. Mijn hart ligt bij goed eten en bij alles wat raakt aan de veehouderij. Mijn passie ligt bij visie en strategietrajecten die laten zien dat het wél kan. Dat wil ik met mijn klanten waarmaken, elke dag opnieuw.

Wat ik bied is een snufje creativiteit, een flinke dosis betrokkenheid, een scherpe analytische geest en nu al 25 jaar ervaring in advies en begeleiding van transitie en innovatietrajecten in de landbouw. Ik zal vraagstukken altijd vanuit meerdere perspectieven benaderen. Mijn werkervaring bij Wageningen UR, Natuur&Milieu en bij het ministerie van (destijds) LNV helpen me daarbij.

Voor mij ligt de toekomst van de voedselketen in een continue betrokkenheid bij je klanten en omgeving. Want in een steeds sneller veranderende markt en maatschappij, is het essentieel om op veranderingen in die omgeving te kunnen anticiperen. Wat mij betreft is dit altijd gekoppeld aan de wil om het verschil te maken.

En in die verschilligheid ligt voor mij de sleutel. Wees betrokken bij wat er gebeurt in de wereld om je heen. Laat zien welk verschil je daar als bedrijf in maakt. En durf daarin je eigenheid te laten zien. Voor elke ondernemer, elk bedrijf of organisatie, ligt daarin een persoonlijke keus en richting. Ik begeleid bedrijven, overheden en ondernemers graag bij het realiseren van dat eigen onderscheid. Want alleen door dat te doen, maken we het verschil.