Hoe creëer je aandacht voor maagzweren bij paarden?

Maar liefst 60% van de sportpaarden heeft last van maagzweren. Maagzweren beïnvloeden de prestaties van het paard negatief. Slecht eten, knoeien met krachtvoer, vermagering, verzet bij het rijden, veelvuldig gapen, luchtzuigen en diarree zijn enkele symptomen hiervan. Daarbij komt dat het lastig is om ze te ontdekken, omdat je het vanaf de buitenkant niet ziet. Pavo vindt het belangrijk dat paardeneigenaren zich bewust zijn van dit probleem en vroeg Imagro voor een creatieve oplossing.


Een oplossing; animatievideo's met een heldere boodschap

In een animatievideo kun je een ingewikkelde boodschap op een duidelijke en leuke manier overbrengen. Met de juiste combinatie van bewegend beeld in de vorm van illustraties en tekst blijf je de kijkers van het begin tot het eind boeien.

Samen met Pavo, een illustrator en een multimedia designer hebben we twee animatievideo’s ontwikkeld. En informatieve video die in detail weergeeft wat een maagzweer is, hoe het ontstaat en wat de gevolgen hiervan kunnen zijn en een video gericht op de werking van het nieuwe product van Pavo, Pavo Ease&Excel, die erop gericht is om maagzweren te voorkomen.

Bekijk de gemaakte animatievideo’s hier:

 

 

 

Geïnteresseerd in een animatievideo voor uw bedrijf?

Neem contact op met Marèl Scheenloop

Team