Hoe zorg je ervoor dat Paddenstoelen jaarrond verkocht worden?

Denk je aan paddenstoelen, dan denk je aan het najaar. Heerlijke herfstgerechten, winterstoof of lekker bij een stuk wild vlees. Maar wist je dat paddenstoelen jaarrond beschikbaar zijn? Elk seizoen heeft zijn eigen soorten en smaken die passen bij de gerechten van dat moment. Maar hoe zorgen we ervoor dat paddenstoelen los komen van het najaar en jaarrond door consumenten genuttigd gaan worden? Imagro ontwikkelde hier samen met champignon- en paddenstoelenleverancier Fresh Mushroom Europe een retail concept voor.

Proef de rijke smaken van het bos.
Diverse categorieën in de supermarkt groeien in variatie doordat er logische, toegankelijke kapstokjes voor nieuwe sub assortimenten ontstaan. Dus zijn we op zoek gegaan naar logische kapstokjes. Paddenstoelen vinden hun oorsprong in het bos. Daar ontstaan en groeien allerlei soorten, en smaken per seizoen, verstopt in het gras of verscholen in de bomen. Zo kwamen we op het idee om dit concept Bosverhalen te noemen. Het zijn de onontdekte smaakvolle verhalen uit het bos die we graag aan iedereen kenbaar willen maken. Dit zie je terug in de vormgeving van de packaging designs. En om het de consument nog een stukje gemakkelijker te maken heeft elke verpakking een bijpassend recept waar je gegarandeerd de lekkerste combi’s mee maakt.
Het assortiment varieert van mono verpakkingen met Nootachtige Paddenstoelen en Aromatische Zwammen tot Voorjaars- en Najaarsmixen.

Klik hier voor het gehele assortiment

Op zoek naar verhalen..
Op dit moment zijn er verschillende Bosverhalen te koop bij Hoogvliet supermarkten in Nederland en is de Bosverhalen Najaarsmix verkrijgbaar bij Colruyt in België. 

Wil je ook aan de slag met een retailconcept?

Neem dan contact op met Paul Houtepen

Team