VanDrie Group MVO-verslag Eigen Kracht / Samen Kracht Naar overzicht

Courage & Imagro /
Communicatiekracht voor Innovatiemotor

 

Verbinden

Courage ontwikkelt innovatieprojecten om de toekomstige positie van de Nederlandse melkveesector in markt en maatschappij te versterken. Het is een netwerkorganisatie die partijen verbindt en samen innovaties initieert. Enkele aansprekende projecten zijn: de Koeientuin, Grassa!, de online game Superboer, Floating Farm en Gezonde Partners.

 

Verlengstuk

Courage, de innovatiemotor van de Nederlandse melkveesector, vertrouwt de communicatie al vele jaren toe aan Imagro. Carel de Vries, programmadirecteur van Courage, vertelt over de samenwerking. “Het klantteam van Imagro is een verlengstuk van onze organisatie. De kracht van Imagro is kwaliteit, creativiteit en betrokkenheid. Ze denken mee met de organisatie- en communicatiestrategie, verzorgen de PR en communicatie en zijn aanspreekpunt voor de media en de pers. Ze zijn betrokken en gemotiveerd. Essentieel want als kleine netwerkorganisatie ben ik afhankelijk van mijn partners. Op hen moet ik volledig kunnen vertrouwen en weten dat ze afspraken nakomen. Bij Imagro is dat nooit een vraag, ze staan altijd volledig voor mij klaar.”

 

Mediabelangstelling

Sanne van de Valk, communicatieadviseur Imagro, vertelt: “Courage inspireert. Courage jaagt innovatie aan en zoekt daarbij verbinding tussen markt en maatschappij en zorgt zo voor een nog sterkere positie van de melkveehouderijsector. Wij ondersteunen Courage bij het ‘maken’ van de verbinding met de markt. We maken Courage zichtbaar op de website, nieuwsbrief, via symposia, met filmpjes. Recentelijk vinden we ook de weg naar de landelijke media: SBS, Telegraaf, Volkskrant, BNR. Allemaal met aandacht voor de opening van de Koeientuin en de ‘start’ van het online spel Superboer – met inmiddels al 5.000 gamers! Zo creëren we impact. Met vernieuwende projecten kleuren we de sector. Het maakt ons trots. Courage en Imagro zijn een perfecte match!” 

MEER WETEN?  sanne@IMAGRO.NL

Team