Een kijkje in de keuken bij Voergroep Zuid

Voergroep Zuid behoort tot de top vier mengvoerbedrijven van Nederland. In haar productielocatie in Helmond zet ze granen en restproducten om in hoogwaardig varkensvoer. Zo draagt het bedrijf bij aan het sluiten van kringlopen. En daar is Voergroep Zuid trots op! Daarom ontwikkelde Imagro een animatie over dit unieke productieproces. 

De ontwikkeling

Marieke Janssen was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de animatie: “De meeste mensen komen nooit in een mengvoerfabriek en zien dus niet wat er allemaal komt kijken bij het produceren van veevoer. Met deze animatie krijgen klanten en geïnteresseerden toch een kijkje in de keuken.”

Volgens de Imagroaan zijn in Helmond veel techniek en kwaliteitscontroles nodig. “Daarnaast zijn alleen de allerbeste grondstoffen geschikt om te verwaarden tot varkensvoer. Maar dan heb je als varkenshouder ook wat; gezonde varkens die top presteren!”

Voergroep Zuid produceert en verkoopt hoogwaardig mengvoer en grondstoffen voor varkens, rundvee, geiten en legpluimvee. Het bedrijf heeft productielocaties in Helmond, Oirschot, Weert en Nederweert.

Wil jij ook je bedrijf vangen in beeld? Of wil je meer weten over dit project?

Neem dan contact op met Marieke Janssen