Topregio in food

Noord-Brabant is kandidaat voor de titel Europese Regio van de Gastronomie 2018. Een ambitie die aansluit bij de doelstelling van de provincie: uitgroeien tot een moderne topregio in food. Waar ambitie en drive samenkomen, haakt Imagro graag aan. We twijfelden dan ook geen moment toen ze ons vroegen het bidbook te ontwikkelen.

Bidbook

Noord-Brabant Food staat voor innovatie, verbindt high touch en high tech en is de bron van nieuwe foodtradities. De ambitie is vormgegeven in een kleurrijk bidbook.

Noord-Brabant colours the values of food.


Het concept komt tot leven in een bidbook. Het bidbook dat aan de jury is aangeboden is kleurrijk en vol van waarden. De waarden van voedsel: van smaakvol tot betekenisvol worden in woord en beeld gekoppeld.

Het bidboek is 17 maart 2017 in ’s-Hertogenbosch overhandigd aan de jury. De eerste reactie van de jury was unaniem lovend: “With this bidbook Noord-Brabant set a new standard for the next bidbooks.”

Medio September maakt de jury officieel bekend of Noord-Brabant zich in 2018 ‘European Region fort he Gastronomy’ mag noemen.

 

Team