Samen tegen voedselverspilling

Food Waste Xperts is een netwerk van experts en identificeert, inspireert en mobiliseert bedrijven om actief met voedselverspilling aan de slag te gaan.

Food Waste Xperts?

Jaarlijks verspillen we in Nederland voor 5 miljard euro aan voedsel. Een derde van al het geproduceerde voedsel bereikt nooit onze mond. Specialisten van Food Waste Xperts ondersteunen en begeleiden (agri)food en food hospitality bedrijven bij het voorkomen en verminderen van voedselverspilling en het verwaarden van reststromen. Hierbij maakt Food Waste Xperts gebruik van een laagdrempelige, praktische aanpak en bieden we bedrijven toegang tot een netwerk, kennis en oplossingen.

Imagro ondersteunt Food Waste Xperts door bedrijven te inspireren, te initiëren en te verbinden. We acteren als helpdesk en bij complexe vragen organiseren we, samen met een team van experts, een co-creatie workshop om te komen tot oplossingen voor de korte- en de lange termijn. Zo combineren we onze achtergrond in levensmiddelentechnologie, kennis van de markt & conceptontwikkeling met ons netwerk.

Is jouw bedrijf op zoek naar een oplossing voor een verspillingsprobleem? 
Neem contact op met Roos Pegman.

Team