Brabant Celebrates Food

2018 is het Brabant Celebrates Food jaar. Een jaar lang worden er door allerlei gemeenten in Brabant activiteiten en evenementen rondom food georganiseerd. De kersverse nieuwe gemeente Meierijstad grijpt dit aan om Food en Cultuur op de kaart te zetten en vroeg Imagro om hier een concept voor te ontwikkelen.

 

FOOD X CULTUUR = MeierijstadSamen met een kernteam, bestaande uit stakeholders van Meierijstad en de citymarketeer van Meierijstad, zijn we op zoek gegaan naar de belangrijkste kenmerken, het DNA van Meierijstad. Meierijstad staat bekend om Food, grote internationale bedrijven in de food- en agribusiness zijn hier al jarenlang gevestigd. Bij uitstek dus de gelegenheid om tijdens het We Are Food jaar een activatieconcept omtrent food te ontwikkelen voor deze nieuwe gemeente. Ook staat Meierijstad bekend om zijn ondernemerschap, goede geografische ligging, cultuur en innovatie.

Het best bewaarde geheim
Imagro ontwikkelde een drietal concepten passend bij de kenmerken van Meierijstad. Concepten die aanzetten tot activatie, waarbij het kernteam unaniem koos voor

DI’S MEIERIJSTAD
Dit is Meierijstad, dit is wie wij zijn, waar we trots op mogen zijn. Wat in Meierijstad allemaal gebeurt aan Food & Cultuur is uniek, een onontdekte parel, een goed bewaard geheim. DIS, een maaltijd, is hierin de directe connectie met food. In de visualisatie van het concept zijn alle elementen uit Meierijstad verwerkt waardoor het een sprekend, eigen eindresultaat is geworden.

Wil je weten wat voor activiteiten Meierijstad rondom Brabant Celebrates Food organiseert?  

Kijk dan op de website www.DISMEIERIJSTAD.nl

Marèl Scheenloop, geboren en getogen in Meierijstad en projectmanager van dit vraagstuk is erg trots op het eindresultaat. ‘’Samen hebben we een concept ontwikkeld dat echt past bij Meierijstad, ik herken mezelf erin en de gemeente die ik zo goed ken. Het sluit aan bij wie we zijn en waar we als Meierijstad trots op mogen zijn. DI’S Meierijstad = FOOD X CULTUUR!’’

Meer weten over dit concept of over het ontwikkelen van activatieconcepten?
Neem contact op met Marèl Scheenloop.

Team