#HeerlijckBloeien

In de van oudsher agrarische gemeente Gemert-Bakel zien we steeds meer boeren met een tweede baan: de recreatieve ondernemer. Bed & breakfast, boerderijterras, maïsdoolhof. De agrariër als alleskunner. Het klinkt als een mooie ontwikkeling.

 

In Gemert-Bakel ontkiemt een Heerlijck Netwerk

De VVV Gemert-Bakel is enthousiast over het ondernemerschap in de gemeente en wil daarmee de regio als als recreatieve trekpleister profileren. Het Netwerk van recreatieve ondernemers laat zich niet zo makkelijk ‘vangen’. Over diversiteit als kracht. Ondernemers kunnen nog meer genieten van elkaars verschillen als ze meer samen werken aan nieuwe kruis bestuivingen waar ze uiteindelijk samen de vruchten van plukken.

 

Imagro kreeg de opdracht het Netwerk op te laten bloeien.
Verbinden, inspireren en motiveren. Creatieve sessies, interactieve uitdagingen, één-op-één dialogen en een sneltekenaar vormen onze munitie. We doorbreken een impasse en schieten raak: werken vanuit ieders passie. Het geheel is beduidend meer dan de som der delen. Een vruchtdragende boom met een gezond, vol bladerdak, stevige stam en rijk wortelstelsel tekent de sector. Het biedt de ondernemers, VVV en gemeente houvast en pril vertrouwen. Samen omarmen de mensen uit Gemert-Bakel de boom en zetten ze stappen richting ‘Bloei’.

 

De kiem voor een HeerlijckNetwerk is gelegd dankzij creativiteit, dialoog, passie en interactie.
Ook met positieve energie processen op gang brengen?
Meer weten over activatie & participatie sessies? 

Neem contact op met Sander Groenen

 

Team