Een aanstekelijke 12-uurs teamsessie

‘Deze dag was écht anders en spoort ons ook aan om anders met dingen om te gaan.’ Dat waren de afsluitende woorden van Ron Vanlier, directeur Food & Agri van Rabobank Limburg. Imagro organiseerde een inspirerende dag met verrassende inzichten in elkaar en de sector voor team Food & Agri Limburg.


Verandering door ontwikkeling

De afgelopen jaren is er binnen Rabobank Nederland veel veranderd. De aangescherpte missie ‘Growing a better world together’ met focus ‘Banking for Food’ plus een reorganisatie op alle niveaus brengt kansen én uitdagingen met zich mee. Zo ook voor het Food & Agri team van Rabobank Limburg. Aan ons de mooie taak om een programma te ontwikkelen die trots en enthousiasme in het team aanwakkert.
 

Ben aanstekelijk!

Het resultaat was een 12-uur durende sessie, van 08:00 tot 20:00 uur, op en rondom het creatieve erf van Imagro. Doel van de dag: de trots van het team op zichzelf, op elkaar, op de organisatie, op hun werk en op de Food & Agri sector (in Limburg) te delen en te versterken. Hoe we dat hebben gedaan? Een op maat en uniek programma waarin we de 18 specialisten meenamen in de theorie achter verhalen met impact en waarin het team hun persoonlijke perspectieven en verhalen deelden. We brachten een bezoek aan boer Giel Reintjes van ’Thuijs aan de Niers en Mystery Guest Herman Vrehen van IKL verraste het gezelschap met zijn bijzondere verhaal.

Inhoud en fun

Na een intensieve dag, sloten we af met een spectaculair diner in ons eigen Wij-land. Tafelgasten Josse Haarhuis van Pig Me, Léon van Welie van likeurmerk Leon, Giel Hermans van o.a. Natuurbeheer Limburg en Henk Kerkers van Bijzonder Brabants schoven aan. Onder het genot van bijzondere streekproducten deelden zij hun verfrissende blik op de sector.

‘Ik ben ontzettend trots op wat we die dag hebben neergezet, wat we hebben laten zien en hoe we het als team met elkaar beleefd hebben.  Ik wil Imagro hier heel erg voor bedanken. Vanaf het moment dat we voor de eerste keer om tafel zaten was ik enthousiast. Dit was anders en spoort ons ook aan om anders met dingen om te gaan.’ 
 

 Ron Vanlier, Directeur Food & Agri, Rabobank Limburg

Benieuwd wat we voor jouw team kunnen betekenen?

Neem contact op met Fabiënne van Grunsven

Team