Empowering people - De Mens Centraal!

Imagro heeft in co-creatie met Bol Adviseurs en Top Op Hoogte een unieke dag georganiseerd voor alle (160) medewerkers van Bol Adviseurs. Deze dag sluit aan bij het intern cultuurprogramma ‘De Mens Centraal’, waarbij Imagro zorgt voor inspiratie en professionele begeleiding.

SuperBol!

Een woensdag in oktober, om half 8 in de ochtend, verzamelden de medewerkers bij startpunt Honigcomplex in Nijmegen. Imagro tekende voor de uitvoering en ontwikkelde het concept voor deze dag: SuperBol! Een dag in de huid van een superheld kruipen, goed doen voor anderen, extra aandacht voor de mensen om je heen en af en toe een beetje uit je comfort zone stappen. Tom Palmaerts van Trendwolves trapte bij de start af met een trendlezing over werken met vier generaties op de werkvloer.
 8 teams, met in ieder team 1 partner, gingen de strijd met elkaar aan. Verspreid over het centrum van Nijmegen vonden diverse activiteiten plaats. Activiteiten waarbij samenwerken, weerbaarheid en lef centraal stonden. Ieder team had een route op maat die ze, al fietsend, konden volgen via een speciale app. Per activiteit kregen de teams steeds opnieuw de mogelijkheid om zoveel mogelijk punten te scoren.
 

Goed voor elkaar

Tussen de activiteiten door was er ruimte voor ‘Random Acts of Kindness’ (RAKS), waarmee de teams bonuspunten konden scoren. Iets goeds doen voor een ander, zonder er zelf wat voor terug te willen. Nóg een leuk extraatje; de teams hadden voorafgaand aan deze dag een genre toebedeeld gekregen. De uitdaging was om aan het einde van de dag een filmpje op te leveren, volledig passend binnen dat genre. Een professionele jury heeft in het avondprogramma alle films beoordeeld en één team bekroond tot beste filmmakers van de dag.

En de winnaar is...

Alle punten bij elkaar geteld, was één team de ultieme winnaar van... de SuperBol bokaal! Het totaal aan punten van het winnend team werd verdubbeld in keiharde euro’s voor een lokaal goed doel: De Liedjesfabriek

Team