Aandacht voor bijzondere momenten

Ter Laak Orchids vroeg ons hun idee voor een cadeau orchidee verder te brengen. Met een cadeau orchidee wil Ter Laak Orchids inspelen op de consumententrends aandacht voor bijzondere momenten en online gemakshoppen. Aan de hand van het Business Model Canvas hebben we de ideeën omgezet in een haalbaar businessmodel.

‘Sharing Moments’

We hebben het concept ‘Sharing Moments’ ontwikkeld. Bijzondere orchideeën waarmee je bijzondere momenten samen kunt delen. Een bedankje, een felicitatie voor een verjaardag, iemand sterkte wensen of zomaar een verrassing. De consument kan zijn of haar eigen ‘Sharing Moment’ kiezen, een persoonlijke boodschap toevoegen en zo een originele en leuke verrassing geven. Daarnaast is 'Sharing Moments' ook geschikt als relatiegeschenk voor de zakelijke markt. Zo geeft een makelaar de orchidee cadeau aan zijn klanten bij aankoop van een huis.

We hebben 7 varianten ontwikkeld: gefeliciteerd, bedankt, sterkte, geboorte zoon, geboorte dochter, veel geluk in het nieuwe huis en een algemene versie.

Creatief concept & webshop

Imagro tekende voor het creatief concept. Naast de naam, logo en visuals hebben we een aantal fraaie cadeauverpakkingen ontwikkeld. De cadeau orchidee is online te bestellen via de webshop en te koop in de Home of Orchids winkel in Wateringen. Een originele verrassing!

Meer weten over de ontwikkeling van dit concept?
Neem contact op met Mike Otten

Team