Van stip naar stappen in 24 uur!

Topigs Norsvin, ’s werelds meest innovatieve varkensfokkerijorganisatie, maakte de afgelopen jaren nationaal en internationaal furore. Maar hoe houd je een ijzersterke koers vast? Topigs Norsvin koos voor keiharde focus in een intensieve werksessie.

Intensief en doeltreffend

Een effectieve werksessie start met de juiste achtergrondinformatie en voorbereiding. In de voorbereiding naar de werksessie interviewden we alle MT-leden en de Nederlandse- en Noorse coöperatievoorzitter over de uitdagingen en ambities voor Topigs Norsvin. Tijdens de  24-uurs werksessie begeleidden we de MT-leden in het ontrafelen en verenigen van ambitie, zodat ze gezamenlijk de ‘stip op de horizon’ konden bepalen. Hoe houden we de vooruitgang vast? Waar willen we concreet staan over 5-10 jaar? Welke ambitie streven we na? Waar dromen we van? En hoe beréiken we die ambitie? Om te zorgen dat het niet alleen bij ambities blijft, stelden we zes focuspunten (Rockefeller Habits) vast. Door in alle dagelijkse werkzaamheden deze zes punten centraal te stellen, werk je altijd in het belang van het bereiken van dat ene hoofddoel. 

‘Bij Topigs Norsvin zijn ze van de ratio, cijfers en doelstellingen. Imagro voegde creativiteit en emotie toe en dat zorgde voor een ijzersterk resultaat. Een mooie bijvangst van die twee intensieve dagen was dat men ook écht tijd maakte voor elkaar. Mensen die al 20 jaar samenwerkten leerden elkaar nog beter kennen. Fantastisch!’
 

Sanne van de Valk, Imagro.   

Behoefte aan een richtinggevende 'stip op de horizon'?

Neem contact op met Sanne van de Valk

Team