Andere perspectieven zien

Het Rotterdamse Total Produce B.V. is één van de grootse spelers binnen Europa als het gaat om de import van overzees fruit. Een bedrijf met een rijke historie dat behoefte heeft aan een nieuwe strategie voor de toekomst. Wij nemen het hele bedrijf mee op expeditie om de eigen organisatie, de markt en de wereld te herontdekken. Dwars door hip en inspirerend Rotjeknor.

Zelfs de oer-Rotterdammers binnen Total Produce B.V. bekijken hun eigen havenstad op een nieuwe manier. 

Inspiratiesessies

Op verschillende landingsplaatsen in Rotterdam organiseert Imagro inspiratiesessies. Op elke landingsplaats van de expeditie vond het TP-team een schat: een schat aan inspiratie en informatie. ​Onder meer Sander Duivestein, Paul Itske en Roger Engelberts laten de TP-ers zichzelf en hun bedrijf ontdekken. Ze leren een nieuwe manier van kijken naar de markt, de wereld en de kansen en bedreigingen voor de organisatie. Stap voor stap wordt Total Produce B.V. op het spoor gezet richting de toekomst.

Stip aan de horizon

Nadat het hele team geïnspireerd is, gaat een deel van de groep met de input aan de slag om de nieuwe strategie vorm te geven. Zij zetten een stip op de horizon en formuleren die stappen die gezet moeten worden op weg naar de stip.

MICHEL JANSEN OVER DE EXPEDITIE DIE HIJ MET ZIJN BEDRIJF MAAKTE:

"Zo’n reis is van tijd tot tijd waardevol voor ieder bedrijf. Wat het oplevert? Andere perspectieven zien. Nieuw denken, anders kijken. Draagvlak binnen het hele bedrijf. Een stevig versterking van de teamspirit. Op reis leer je elkaar echt kennen. Wij zijn  als team sterker geworden. De koers richting de toekomst is krachtig ingezet en bovenal breed gedragen, terwijl de mensen een aantal bijzondere middagen met elkaar beleefd."

Meer weten over dit project?

Neem contact op met Bea Wellen