Een zOrgchidee voor jou... én een collega!

We zijn ontzettend trots hoe (zorg)professionals op dit moment schouder aan schouder samen werken om levens te redden en deze epidemie te overwinnen. Bedankt dat jij dag en nacht klaar staat. Nu meer dan ooit leunt ons land op toppers als jij. Dat verdient een zOrgchidee!

Wij vinden dat nóg meer medewerkers in de zorg dit verdienen. Daarom hebben we deze zOrgchidee Estafette georganiseerd. Iedereen die net als jij een zOrgchidee ontvangt kan kosteloos een orchidee (door)sturen aan één andere (zorg)professional die dit verdient*. Diegene doet dat weer voor een andere (zorg)professional en zo ontstaat er een kettingreactie. Elke dag versturen we zo via deze estafette één orchidee, gewoon als een 'hart onder de riem-actie' van Imagro. Vul onderstaand formulier in om de Estafette door te zetten. Deze actie loopt tot en met 17 april 2020

*Meedoen kan alleen wanneer je zelf een zOrgchidee ontvangen hebt.

zOrgchidee voor de #FlowerBoostChallenge 
Op dit moment heeft de sierteeltsector het zwaar. Vanwege het coronavirus wordt dagelijks meer dan 50% van de bloemen en 30% van de planten doorgedraaid (niet verkocht op de veiling en klaar om vernietigd te worden). Om ook de sierteeltsector een hart onder de riem te steken is een nationale challenge bedacht met de naam #FlowerBoostChallenge. Met deze zOrgchidee Estafette dragen we hier aan bij. 

Samenwerking Stichting Vrienden van het Maasziekenhuis
Deze zOrchidee Estafette is een initiatief van Stichting Vrienden van het Maasziekenhuis en Imagro. Op dit moment sponsoren we beiden één estafette (20 dagen - ca. 20 orchideeën). Dit is een 100% goede doel actie. Elke betaalde euro van deze actie komt rechtstreeks ten goede aan de sierteelt. In dit geval aan onze relatie Ter Laak Orchids. Wil je ook een zOrchidee estafette sponsoren (€25,- per dag), neem dan contact op met het Maud Janssen (secretariaat Imagro) via maud@imagro.nl.

Delen mag!
Draag de sierteeltsector een warm hart toe door jouw zOrgchidee te delen via social media. Gebruik #zOrgchidee en #FlowerBoostChallenge. 

Stuur een zOrgchidee:

  Mijn gegevens


   

  Gegevens ontvanger


   

  Persoonlijke boodschap


   
  * verplichte velden