Meer items laden
 Je hebt het einde bereikt, probeer je zoekterm te verfijnen als je niet het gewenste resultaat hebt gevonden.
 Sorry, er zijn geen resultaten gevonden op deze zoekterm
Logo Imagro 30 jaar Imagro logo
Zoeken
9 november 2022

Dutch Dairy Challenge biedt melkveehouders perspectief

In een tijd dat de melkveehouderij in woelig vaarwater verkeerd met de discussie over stikstof Rapport Remkes, einde van de derogatie en een nieuwe kaderrichtlijn water in aantocht, biedt de Dutch Dairy Challenge kansen voor de toekomst. Deze innovatie-aanjager daagt melkveehouders en ketenpartners uit om te werken aan hun eigen innovatie of vernieuwing voor de verdere verduurzaming van de Nederlandse melkveehouderij. Zeker nu kunnen praktijkinnovaties oplossingen bieden voor de complexe vraagstukken. De acht geselecteerde ondernemers kunnen rekenen op een 100 dagen traject waarin ze worden begeleid door een professionele coach en een studententeam. Dit vormt tevens een kans om eigen opleidingen en nieuw netwerk aan te boren. Kortom, een nieuw perspectief in turbulente tijd. 

Innovatief idee
Melkveehouders met een innovatief idee met een duurzaam perspectief voor het bedrijf of de sector kunnen zich tot en met 20 november aanmelden voor de Nationale Dutch Dairy Challenge via www.dutchdairychallenge.nl. Ook andere (keten)partijen zijn welkom om zich aan te melden, op de voorwaarde dat er minimaal één melkveehouder betrokken is bij de inzending. De 8 a 10 beste ideeën kunnen rekenen op een intensieve begeleiding, een persoonlijke ondernemerscoach en een  multidisciplinair team studenten om het idee in 100 dagen op te werken tot een praktijkrijp plan.
 
De eerste aanmeldingen zijn een feit
Ondertussen zijn de eerste aanmeldingen voor het innovatietraject binnen. Heb jij je nog niet aangemeld, maar is dit wel iets voor jou? Meld je dan hier aan. 
 
 

Deel dit artikel

Meld je aan voor onze I-mailing

In onze I-mailing houden we je periodiek op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Imagro. Nieuwe projecten, inspirerende blogs, openstaande vacatures én andere leuke weetjes. Vul je gegevens in wanneer je de I-mailing wil ontvangen.