Meer items laden
 Je hebt het einde bereikt, probeer je zoekterm te verfijnen als je niet het gewenste resultaat hebt gevonden.
 Sorry, er zijn geen resultaten gevonden op deze zoekterm
Logo Imagro 30 jaar Imagro logo
Zoeken
31 mei 2024

Imagro partner in Versnellingsaanpak Emissiearme Landbouw

Imagro maakt deel uit van een breder consortium onder leiding van Paul Bleumink van Buck Consultants International dat in opdracht van 12 provincies en 5 veehouderijsectoren doorbraakinnovaties op het gebied van mest, stallen en emissies wil versnellen. In deze aanpak staan praktijkpilots centraal. Binnen deze samenwerking is Imagro verantwoordelijk voor het Innovatie Netwerk Landbouw (INL). Hierin is de loketfunctie voor innovatieve ondernemers ondergebracht en worden ondernemers en overheden met vragen doorverwezen.

Ook zorgt het INL voor kennisdeling door bijeenkomsten te organiseren met experts om over belangrijke thema’s zoals doelsturing, stoffenbalans, meten van emissies én juridische borging van innovaties van gedachten te wisselen. Hierdoor worden diverse partijen (boeren, techniekleveranciers, overheden en kennisinstellingen) met elkaar verbonden om samen sneller stappen vooruit te kunnen zetten. 

Vanuit Imagro maakt Roel Schutten, directeur Leefomgeving bij Imagro deel uit van het programmanagement-team. Bart de Voogd, senior communicatieadviseur is verantwoordelijk voor de communicatie vanuit dit omvangrijke programma.

Paul Bleumink; "We zijn erg blij dat we kunnen beschikken over de expertise vanuit Imagro zowel op het gebied van communicatie als ecosysteem-ontwikkeling. Die combinatie is namelijk nodig om tot versnelling te komen bij emissiereductie in de landbouw."

Deel dit artikel

Meld je aan voor onze I-mailing

In onze I-mailing houden we je periodiek op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Imagro. Nieuwe projecten, inspirerende blogs, openstaande vacatures én andere leuke weetjes. Vul je gegevens in wanneer je de I-mailing wil ontvangen.