Meer items laden
 Je hebt het einde bereikt, probeer je zoekterm te verfijnen als je niet het gewenste resultaat hebt gevonden.
 Sorry, er zijn geen resultaten gevonden op deze zoekterm
Logo Imagro 30 jaar Imagro logo
Zoeken
6 september 2023

Het enige dat blijft is de verandering 

Niets blijft hetzelfde. Wat vandaag een waarheid als een koe is, kan morgen een kreupel paard zijn. Dit vraagt om een continu aanpassingsvermogen. Begrijpen wat er gebeurt, anticiperen, reageren, meebewegen. Vaak eerst een stap terug zetten om er twee vooruit te komen. Onduidelijkheid, onzekerheid en koudwatervrees liggen op de loer. Het vergt lef, visie en ondernemerschap om stappen te zetten. Om mee te bewegen, adaptief te zijn.

 

 

Imagro kent en verkent deze veranderende wereld. Probeert eerst te begrijpen en dan begrepen te worden. Ziet alle invloeden op ons veranderende voedselsysteem én onze leefomgeving. Van binnenuit en van buitenaf. En beweegt mee.

We zien nieuwe verbindingen ontstaan en leggen zelf nieuwe verbindingen. Maar realiseren ons, dat een eenmaal ontstane verbinding, morgen weer een heel andere vorm kan aannemen. Verantwoord omgaan met deze veranderingen is onze focus.

In deze context creëerden we een nieuwe beeldtaal in onze huisstijl. Een beeldtaal die beweeglijkheid, fluïditeit en aanpassingsvermogen symboliseert. Organische vormen - meerdimensionaal - die continu veranderen en door nieuwe verbindingen weer samensmelten tot nieuwe vormen. Soms met vertrouwde, herkenbare beelden. Soms met abstracte, spannende beelden.

Maar altijd op weg naar Nieuwe Perspectieven. Want elk Nieuw Perspectief helpt ons, onze partners en klanten, ons voedselsysteem en onze leefomgeving een stap te zetten richting een betere toekomst.

 

Deel dit artikel

Meld je aan voor onze I-mailing

In onze I-mailing houden we je periodiek op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Imagro. Nieuwe projecten, inspirerende blogs, openstaande vacatures én andere leuke weetjes. Vul je gegevens in wanneer je de I-mailing wil ontvangen.