Meer items laden
 Je hebt het einde bereikt, probeer je zoekterm te verfijnen als je niet het gewenste resultaat hebt gevonden.
 Sorry, er zijn geen resultaten gevonden op deze zoekterm
Logo Imagro 30 jaar Imagro logo
Zoeken
14 juni 2024

NL2120 kiest voor Imagro

Klimaatverandering en afname van biodiversiteit heeft een enorme impact op de leefbaarheid in ons land en daarbuiten. NL2120 is een kennis- en innovatieprogramma dat zich richt op het duurzaam gebruik van land- en watersystemen, internationaal bekend onder de naam Nature Based Solutions.

Het NL2120 consortium heeft 25 leden uit kennisorganisaties, onderwijsinstellingen, bedrijven, groene maatschappelijke organisaties en overheden. In twee pilotgebieden wordt samengewerkt met grondeigenaren, zoals gemeentes en boeren. Dit consortium zal de komende jaren kennis ontwikkelen en kennisdelen rond Nature Based Solutions. De ministeries I&W en LNV zijn via het Groeifonds opdrachtgever van het consortium.

Na een bureauselectie heeft NL2120 Imagro gekozen om de communicatiestrategie, het narratief en middelen voor de komende jaren te ontwikkelen.      

Erik van Eekelen, directeur Ecoshape en nauw betrokken bij NL2120: “NL2120 is er niet alleen om kennis rond bouwen met de natuur te ontwikkelen, we kijken nadrukkelijk ook wat we als Nederland kunnen brengen in de wereld.  Hoe leveren we een bijdrage aan de brede welvaart en hoe kunnen we Nederlandse bedrijven en organisaties daarvoor inzetten. Dan is een goede communicatiestrategie essentieel. Naast een creatief bureau heeft Imagro een sterk portfolio in communicatie rond gebiedsontwikkeling en in de agrarische wereld.”   

Deel dit artikel

Meld je aan voor onze I-mailing

In onze I-mailing houden we je periodiek op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Imagro. Nieuwe projecten, inspirerende blogs, openstaande vacatures én andere leuke weetjes. Vul je gegevens in wanneer je de I-mailing wil ontvangen.