Meer items laden
 Je hebt het einde bereikt, probeer je zoekterm te verfijnen als je niet het gewenste resultaat hebt gevonden.
 Sorry, er zijn geen resultaten gevonden op deze zoekterm
Logo Imagro 30 jaar Imagro logo
Zoeken
11 september 2023

Roel Schutten 'Directeur Transitie Leefomgeving' bij Imagro

 

 

Roel Schutten, de huidige directeur van AgriFood Capital, komt per 1 november het Imagro-team versterken. Daar zijn we hartstikke blij mee. Roel deelt met ons de drijfveer om een bijdrage te leveren aan het realiseren van een duurzaam voedselsysteem en een gezonde leefomgeving.

Wat Roel de afgelopen tien jaar voor AgriFood Capital heeft betekend, verdient veel respect. Het vraagt immers een stevige dosis kennis, enthousiasme en daadkracht om het ecosysteem van bedrijven, kennisinstellingen en overheden op één lijn te krijgen én in beweging te brengen. Vóór zijn aanstelling bij AgriFood Capital deed Roel veel ervaring op in het advieswerk, onder meer bij ZLTO.

Door zijn kennis en ervaring aan het Imagro-team toe te voegen, kunnen we nog meer positieve impact maken op onze ambitie. Roel start bij Imagro in de functie van 'Directeur Transitie Leefomgeving'.

Roel: “Ik kijk er naar uit om met Imagro richting te gaan geven aan de transitie, nadat ik bij AgriFood Capital gezorgd heb voor een goede afronding.”

Deel dit artikel

Meld je aan voor onze I-mailing

In onze I-mailing houden we je periodiek op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Imagro. Nieuwe projecten, inspirerende blogs, openstaande vacatures én andere leuke weetjes. Vul je gegevens in wanneer je de I-mailing wil ontvangen.