Meer items laden
 Je hebt het einde bereikt, probeer je zoekterm te verfijnen als je niet het gewenste resultaat hebt gevonden.
 Sorry, er zijn geen resultaten gevonden op deze zoekterm
Logo Imagro 30 jaar Imagro logo
Zoeken

Lara Beurskens

Concept • Projectmanagement • Media
Lara Beurskens

Vaak heb ik één doel voor ogen: de sky is the limit, maar ik blijf altijd met beide voeten stevig op de grond. Ik ben een praktische creatieveling. Zonder dromen wordt het saai, zonder lef geen vooruitgang, en zonder realisme wordt het een bende. Deze principes heb ik duidelijk ervaren tijdens mijn afstudeerstage, waar ik me bezighield met het ontwikkelen van een inrichtingsconcept voor een nieuw bedrijfspand. Het was mijn taak om de dromen van de organisatie om te zetten in concrete, originele en visuele ideeën. Het was een project waarin ik me zowel creatief als organisatorisch kon vastbijten, en dat is waar ik blij van word.

Mijn studies hbo facility management en mbo hotelmanagement, samen met mijn stage-ervaringen, hebben geleid tot mijn wens om mij verder te ontwikkelen op het gebied van project- en eventmanagement binnen het creatieve werkveld. Een kans die Imagro mij biedt, en die ik met veel enthousiasme aangrijp.

Ben jij op zoek naar iemand die zowel creatieve als praktische oplossingen kan bedenken én uitvoeren? Ik kom graag met je in gesprek, en misschien neem ik wel een stukje zelfgebakken taart mee!