Meer items laden
 Je hebt het einde bereikt, probeer je zoekterm te verfijnen als je niet het gewenste resultaat hebt gevonden.
 Sorry, er zijn geen resultaten gevonden op deze zoekterm
Logo Imagro 30 jaar Imagro logo
Zoeken

Roel Schutten

Directeur Transitie Leefomgeving
Roel Schutten

Nieuwe perspectieven brengen mensen en organisaties in beweging. Om ons voedsel nog duurzamer te produceren met toegevoegde waarde voor onze leefomgeving. Daarvoor moeten we samen in beweging komen én ondernemers uitdagen op hun vakmanschap en innovatiekracht. Overheden die borg staan voor de maatschappelijke kaders. Kennisinstellingen met nieuwe kennis en talent. Maatschappelijke organisaties die bijdragen aan bewustwording en oplossingsrichtingen, en consumenten die het belang van duurzaamheid en gezondheid laten zien in dagelijkse keuzes.

Dit kan niet zonder samenwerken, en dat is best ingewikkeld. Het gaat om visie, vertrouwen, verantwoordelijkheid en leiderschap. Nieuwe perspectieven vragen om nieuwe creatieve strategieën en concepten, nieuwe allianties en vernieuwende manieren van ondernemen om soms letterlijk ruimte te maken voor het experiment.

Ik zet mijn ruime ervaring in complexe publieke-private samenwerkingen in de wereld van landbouw, voedsel en high-tech in. Als aanjager, kwartiermaker, verbinder of strateeg. Samen met onze opdrachtgevers en de creatiekracht van Imagro-collega’s. Werk en waarde maken van samenwerken, innoveren en ondernemen voor een duurzaam voedselsysteem en een gezonde leefomgeving. Doe jij mee?