Meer items laden
 Je hebt het einde bereikt, probeer je zoekterm te verfijnen als je niet het gewenste resultaat hebt gevonden.
 Sorry, er zijn geen resultaten gevonden op deze zoekterm
Logo Imagro 30 jaar Imagro logo
Zoeken
Sustainable Urban Delta

Nederland, de groenste stad ter wereld

Meiny Prins zet zich volledig in voor duurzaamheid, innovatie en internationalisering. Een echte bruggenbouwer tussen bedrijven, overheden en sectoren. Als overtuigd ambassadeur ondersteunt Imagro haar integrale visie met inhoud, visualisatie en concept.

Meiny Prins ontwikkelde het ‘Sustainable Urban Delta-denken', een integratieve visie met voorbeeldoplossingen op het gebied van water, voedsel, energie en mobiliteit. Meiny's doel: zichtbaar maken dat er in Nederland al veel integrale duurzame oplossingen aanwezig zijn om een bijdrage te leveren aan het oplossen van de problematiek van de grote wereldsteden. 

“Nederland heeft weer een gezamenlijke ambitie nodig, een thema dat inspireert en ook de topsectoren echt verbindt! Alleen zo kunnen we internationaal een statement maken, excelleren op één thema: het creëren van een toekomstgericht en maatschappelijk verantwoord leven in een Sustainable Urban Delta. En de overheid? Die kan zich richten op wat echt moet gebeuren: exportfinanciering, garantstelling, investeren in wat in de toekomst rendement oplevert en Nederland als één groot referentieproject zichtbaar maken in de wereld. Nederland kan een grote rol spelen in de wereldwijde veranderingen naar een meer duurzame wereld. We hebben al zoveel parels om dat zichtbaar te maken!”
 

Meiny over haar drive

 

Inhoudelijk advies, concept, beeldtaal en designImagro is ambassadeur van Sustainable Urban Delta. Om Meiny's integrale benadering uit te dragen, pakten we samen diverse projecten op. Imagro maakte conceptpresentaties voor keynotes, werkte aan een visie met een Chinese delegatie ‘’The Green Dragon Lake’’ en leverde een inhoudelijke bijdrage aan het visie document ‘Één visie op de toekomst van Nederland als de groenste stad ter wereld’. In een interactieve Delta visualiseerden we de topoplossingen die Nederland rijk is. 

Podiumplek voor Prins Landbouwjournalisten van over de hele wereld (350) luisterden in juli naar de speech van een bevlogen Meiny Prins op Dutch Roots. Dutch Roots is het internationale AgriFood Journalisten Congres in Wageningen. Als eindverantwoordelijke van één van de bühnes van Dutch Roots koos Imagro voor een Sustainable Urban Delta-podium om Meiny’s visie internationaal voor het voetlicht te brengen.  

Bekijk ook:

Geschreven door Roger Engelberts

Meer weten over deze case?

Neem contact met mij op

Ontmoet het team

Judith
Mike
Roger
Sanne

Ook interessant

FrieslandCampina

Complete communicatie over complexe materie

Cosun

Cosun brengt haar strategie tot leven met verhalen

Programmabureau KRW-DHZ

Actie in de Taxi!

Cosun

Planet Beet: een experience vol verwondering

Het Ministerie van LNV

De Groene Vonk - Transformatie van de landbouw naar een duurzamer systeem

idverde

Gedragen strategie mét handvatten voor implementatie

Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie

Verduurzaming van de agrofoodketen versnellen

Ministerie van Landbouw Natuur en Voedselkwaliteit - regio Zuid

Een keynote over het unieke samenwerkings- en innovatieklimaat

Gemeente Land van Cuijk en Platform AgriFood Tech

Community ME-N-U

Greenport West-Holland

Community Indoor Farming Nederland