door

Bedrijven zonder mobiele strategie krijgen het moeilijk

Het Nederlandse publiek maakt een grote inhaalslag wat betreft het gebruik van smartphones en mobiel internet. Hierdoor kunnen bedrijven niet meer zonder een mobiele strategie. Dat is 1 van de bevindingen uit het nieuwe rapport TNS Mobile Life 2011, een wereldwijd onderzoek van TNS naar de hedendaagse mobiele consument.

Maar Hoe zit het dan in de agrarische sector?

Imagro is twee weken geleden een onderzoek naar online en mobiele informatievoorziening onder agrarische ondernemers gestart. Om dit onderzoek optimaal uit te voeren onder de juiste doelgroep is DCA Boerenbusiness benaderd om hier aan mee te werken. Omdat ook de agrarische ondernemers van vandaag steeds meer zaken online afhandelt, willen Imagro en DCA graag weten hoe en in welke mate er in de agrarische sector gebruik wordt gemaakt van mobiele telefonie, internet, social media en mobiel internet. Medio april zijn de resultaten bekend.

Geschreven door :

Deel dit bericht

Meld je aan voor onze I-mailing

In onze I-mailing houden we je periodiek op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Imagro. Nieuwe projecten, inspirerende blogs, openstaande vacatures én andere leuke weetjes. Vul je gegevens in wanneer je de I-mailing wil ontvangen.

  •  *
  •