door Lydia Sijbers

De vijf F-en voor een topteam

Vertrouwen hebben in elkaar. Dat is de basis voor een prettige samenwerking. Een belangrijk onderdeel voor het werken in teamverband, ook bij Imagro. Het Imagro team bestaat uit een uiteenlopende samenstelling van professionals. Ieder met zijn eigen specialisatie, eigenschappen en kennis. Hoe vormen deze Imagroanen een succesvol team? Dankzij een ontwikkeling die begint bij Faith, en via Focus, Fight en Fun, eindigt in Flow. Ofwel: de vijf F-en voor een topteam!

Als team ben je continu in ontwikkeling. Deze ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende fases. Faith, zoals in de titel benoemd staat, is de eerste fase waar een team doorheen gaat. De vrijheid die je geeft en de verantwoordelijkheid die je neemt zorgen voor een bepaalde cultuur. Een cultuur waarin je elkaar vasthoudt om los te laten. Dankzij het vertrouwen in elkaar kunnen we de lat hoog leggen en gaan we voor topprestaties.

Door Focus te geven aan wat er écht toe doet ontstaat er balans en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Iedereen staat in zijn/haar kracht. Dat is nodig voor de derde fase: Fight. Bij Imagro vechten we voor een betere wereld. We begeleiden bijvoorbeeld transities naar een toekomstbestendige landbouw, een gezondere samenleving en een klimaatbestendig Nederland. Deze wereld begint bij onszelf. Wij bouwen het fundament. Door succesvol te zijn ontstaat Fun. We zijn nieuwsgierig en gedreven in ons werk en dat voelt als onze natuurlijke Flow, om als TEAM te bouwen aan deze wereld.

De impact? Wat je geeft krijg je terug. Doordat we als team deze vijf fases hebben doorlopen, binden organisaties en opdrachtgevers zich aan Imagro. Als nieuw teamlid van de Imagro-familie voel ik mij bevoorrecht om samen te werken aan deze nieuwe perspectieven, op naar een toekomst samen! 

In welke fase zit jouw team? Ik ben heel benieuwd. Vertel 't me via lydia@imagro.nl!

Hier lees ik mijn blog voor aan het team van Essity tijdens hun teambuildingsessie op het erf van Imagro.

Geschreven door Lydia Sijbers:

Deel dit bericht

Meld je aan voor onze I-mailing

In onze I-mailing houden we je periodiek op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Imagro. Nieuwe projecten, inspirerende blogs, openstaande vacatures én andere leuke weetjes. Vul je gegevens in wanneer je de I-mailing wil ontvangen.