22 februari 2021

Dutch Food Week kiest Imagro als strategisch partner

"Voor de positionering en branding van de Dutch Food Week hebben we gekozen voor Imagro als strategisch partner. Gezien hun creativiteit, strategische inbreng en netwerk gaan we voor een lange termijn partnership." Aldus Bert van Wanrooij, aanvoerder van het DFW-team.

Dit jaar wordt voor de zevende keer de Dutch Food Week (DFW) georganiseerd. "De Dutch Food Week is een platform dat laat zien hoe, waar en door wie, veilig, duurzaam en eerlijk voedsel geproduceerd wordt. En hoe we daarvan met elkaar kunnen genieten."

Positieve kracht

Dit jaar draait de DFW om de positieve kracht  van ons voedsel. "We leven in een wereld waarin gezondheid, duurzaamheid en goed leven centraal staan. Met de open vraag ‘Wat eten we?’ nodigen we iedereen uit om hierover met elkaar in gesprek te gaan. In de klas, binnen bedrijven en aan de keukentafel."

Voor iedereen

Dat gesprek hoeft niet alleen te gaan over wat we eten, maar ook over complexere thema’s zoals de footprint van onze maaltijd en het productieproces. "Voor iedereen is er tijdens #DFW2021 iets te beleven: van jong tot oud, van professional tot geïnteresseerde, van carnivoor tot vegan."

Win-win

Van Wanrooij ziet dat DFW voorziet in een behoefte. "De eerste partners melden zich nu. Zij willen graag aanhaken bij onze bestaande partners. Het partneren leidt echt tot win-win."

Online 

In een tijd dat de meeste evenementen sneuvelden, zette Dutch Food Week afgelopen jaar een stevige online editie neer. “We hebben goede landingsrechten in onze vitale sector. In mijn ogen heeft dat veel te maken met het feit dat we vorig jaar, bij de start van de Covid19-pandemie, daar waar de meeste evenementen werden gecanceld, daadkrachtig online hebben doorgepakt. Grote en kleine bedrijven en organisaties in de food & agri hebben in deze pandemie behoefte om naar buiten te treden. In een mum van tijd is er veel enthousiasme opgeroepen. Maar we denken dat 't nog beter kan dankzij de inbreng van de strategen en creatieven van Imagro.”

Wanneer?

De DFW duurt dit jaar van 9 t/m 16 oktober 2021. Lees hier meer.

Deel dit bericht

Meld je aan voor onze I-mailing

In onze I-mailing houden we je periodiek op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Imagro. Nieuwe projecten, inspirerende blogs, openstaande vacatures én andere leuke weetjes. Vul je gegevens in wanneer je de I-mailing wil ontvangen.

  •  *
  •